www.cazareapartamenteconstanta.ro
Cauta
Ok
Tag Cloud
Oferte cazare apartamente si garsoniere Constanta 2024
  GARSONIERE

  Cazare garsoniere Constanta

  Garsonierele Pacific cu suprafete cuprinse intre 36 si 42 mp sunt disponibile atat cu pat matrimonial cat si cu paturi twin.

  Alegerea acestui tip de camera, va asigura confort pentru odihna si spatiul necesar desfasurarii activitatii dumneavoastra, in conditii excelente.

  Vezi detalii

  Hotelul Bavaria Blu este situat la intrarea in statiunea Mamaia, la circa 20m de plaja si va pune la dispozitie 54 de garsoniere.

  Vezi detalii

  Garsoniera are o suprafata de 48 mp, este intr-un bloc construit in 2011. Garsoniera este complet utilata. Wi-fi disponibil. Spatiu de parcare

  Ca si pozitie fata de plaja se situeaza la 5 minute de mers pe jos, iar fata de centrul orasului la aproximativ 10 minute. Foarte aproape este si magazinul Lidl si Profi pentru aprovizionare.

  Vezi detalii

  Situata in statiunea Eforie Nord, intr-o zona linistita, la 10 minute de mers pe jos de plajele Acapulco si Debarcader, garsoniera este o constructie moderna, realizata pe principii menite sa asigure un confort ridicat.

  Vezi detalii

  Va punem la dispozitie garsoniera spatioasa, curata, amenajata modern si utilata astfel incat sa va asigure tot confortul!

  Vrem sa multumim fiecare oaspete ce ne trece pragul oferind servicii calitative si o ambianta placuta!

  Vezi detalii

  Orange House vă ofera 2 garsoniere în Mangalia, la curte, la o distanta de aproximativ 10 minute de mers pe jos până la plajă.

  Garsonierele sunt dotate cu pat matrimonial si pat suplimentar de o persoana, baie proprie cu dus, TV, internet wireless, iar accesul in camere se face direct din curte avand intrari separate.

  Vezi detalii
  6 anunturi afisate!