www.cazareapartamenteconstanta.ro
Cauta
Ok
Tag Cloud
Oferte cazare apartamente si garsoniere Constanta 2024
Apartamente cu 4 locuri Joy Life Residence Costinesti3340 vizualizari

ADRESA: Str. Pescarului nr. 20, Costinesti

TELEFON: 0751.263.751

www.joyliferesidence.ro

Joy Life Residence este un ApartHotel de 3 stele ce se afla intr-o zona linistita din Costinesti, aproape de plaja si avand toate conditiile necesare pentru a va relaxa si a va simti confortabil.

Va punem la dispozitie o gama larga de apartamente cu 4 locuri, toate cu balcon individual, aer conditionat, conexiune internet WiFi de mare viteza cu trafic nelimitat si televiziune HD. Pentru a va relaxa in totalitate, baile au ca dotare si cabine de hidromasaj.

In permanenta beneficiati de receptia Aparthotelului unde sunt asigurate toate informatiile generale si turistice dar si pentru pastrarea bagajelor sau a altor valori.

Cele doua parcari - parcare exterioara monitorizata video si parcare subterana cu acces lift, va stau la dispozitie pe toata durata sederii.

Va oferim siguranta datorita supravegherii video interior/exterior, iar securitatea este asigurata de paza specializata. Personalul nostru este mereu activ, mentinand camerele curate si fiind la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori va fi nevoie. Beneficiati, de asemenea si de room service, bar, loc de joaca pentru copii si terasa exterioara.

Exterior

Apartament